menu

Een ode aan de secretaresse brengen.. dat kunnen wij wel! Schoevers heeft O-utrecht gevraagd om een idee te bedenken hoe we een ode kunnen brengen aan de secretaresse, en tegelijkertijd het vak wat kunnen afstoffen en schoevers kunnen promoten. Het idee wat wij bedachten was 'de meer van..'. Want een secretaresse is zoveel meer dan het stereotype typmiep dat wij in ons hoofd hebben! Dit willen wij naar buiten brengen doormiddel van een video en slim campagne voeren. 

Ode aan de Secretaresse

Campagne

Logo design

Branding

Social media

Landingspagina

We maken verschillende video’s waar collega’s (van bijvoorbeeld Saskia) complimenten over hun secretaresse op post-its schrijven. Wat maakt Saskia zo goed in haar vak? Waarom is ze onmisbaar? Wat vind jij zo leuk aan haar? Dit levert oprechte reacties en verhalen op. We verzamelen alle post-its op een wand. We verrassen Saskia als ze op kantoor komt. Al haar collega’s staan mét Saskiashirts aan bij de wand. Natuurlijk komt Saskia’s reactie goed in beeld!

Concept video

Hoera! Met ons concept hebben we de pitch gewonnen. Met de feedback van de klant zijn wij aan de slag gegaan om alles klaar te maken voor de campagne lancering. Het grootste feedbackpunt was dat alles in de Schoevers huisstijl moet, zowel de kleuren als lettertype. Bij het opnemen van de eerste video liepen we tegen een groot punt aan, namelijk Corona. We hebben daarom het storyboard aangepast zodat we op een veilige manier kunnen filmen. Zie hieronder het eindresultaat!

Eindresultaat

bekijk hier de video | ga hier naar de campagnepagina

@studiolona

Algemene voorwaarden
Copyright © 2021