leuk je te ontmoeten!

Hi, ik ben Ilona, het gezicht achter Studio Lona. Mijn liefde voor grafisch ontwerp begon in mijn kindertijd, waar ik barbiejurken ontwierp en altijd druk bezig was met tekenen en knutselen. 

Na mijn studie aan de Willem de Kooning Academie startte ik Studio Lona als creatieve uitlaatklep naast mijn baan in loondienst. Wat begon als een passieproject, groeide snel uit tot mijn ultieme happy place. Hezelfde enthousiasme dat ik had toen ik jaren geleden begon met het schetsen van logo’s, voel ik nog steeds. Naast mijn studio werk ik drie dagen per week bij een creatief bureau, waar ik mezelf blijf uitdagen en ontwikkelen. 

Hello

2012

Afgestudeerd als grafisch vormgever op het Grafisch Lyceum in Utrecht.

Met een focus op feel good design, persoonlijkheid en kleur, maken we jouw ontwerp helemaal af

Studio Lona

Een ontwerpstudio voor bedrijven die hun verhaal willen vertalen naar een huisstijl die écht bij hen past

2017

In 2017 begon ik als grafisch ontwerper in loondienst om meer praktijkervaring op te doen, maar ik bleef altijd 1 dag in de week werken aan Studio Lona.

2008

Al vanaf kleins af aan was ik altijd druk met knutselen en tekenen. In 2008 begon ik mijn studie aan het Grafisch Lyceum en wist ik het 100% zeker: Ik word grafisch ontwerper.

2024

Lancering van de nieuwe website! Met nog steeds dezelfde passie mag ik aan mooie projecten werken. 

2016

Afgestudeerd als grafisch ontwerper en Service Designer op de Willem de Kooning Academie, Rotterdam. Het was ook het jaar waarin Studio Lona werd opgericht. Ik ben begonnen met het ontwerpen van trouw- en geboortekaarten en brandings.

2020

Het was tijd voor een verandering, dit was het jaar dat ik de stap durfde te nemen en ik meer dagen in de week voor Studio Lona ging werken.

Portfolio

Een paar dingen waar je me altijd wakker voor mag maken:

kop koffie

musicals

mooi natuur

90’s boybands

Jelle

woon programma’s

kerstmis

wintersport

lange zomeravonden

cocktails

Harry Potter

spontane reizen

goed leesboek

haribo snoep