menu

Als onderwijskundig adviesbureau is Scholen met succes gericht op het verbeteren van de kwaliteit van scholen en onderwijs. Met veel plezier hebben we gewerkt aan de rebranding van Scholen met succes om deze visie beter naar voren te laten komen in de huisstijl.

Om te beginnen hebben we een nieuw logo ontworpen. Het vorige logo maakte gebruik van een checkmark als beeldmerk, wat we subtiel hebben terug laten komen in de hoek van het nieuwe logo. We hebben gekozen voor ronde vormen om het logo een vriendelijke uitstraling te geven en de zachte donkere kleuren geven het geheel een professionele, maar toegankelijke uitstraling.

De ronde vorm uit het logo is op verschillende manieren toegepast als fotografiekader en de typografie is een mix van een dikker en dunner lettertype om een mooi contrast te creëren. De checkmark uit het logo is ook als stijlelement op meerdere plaatsen terug te vinden.

De website van Scholen met succes is ontworpen met behulp van een bestaande template, waarbij we de nieuwe huisstijl hebben geïntegreerd om het geheel een eigen look & feel te geven.

Met deze rebranding is de visie van Scholen met succes nog beter tot zijn recht gekomen en we hopen dat het bedrijf hiermee nog meer scholen kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van hun onderwijs.

Scholen met succes

Branding

Logo Design

Social media

Website design

@studiolona

Algemene voorwaarden
Copyright © 2021