menu

Jullie gaan trouwen! En de trouwkaart is het eerste wat jullie gasten zullen zien van de bruiloft. Dus waarom niet gelijk starten met een knallende eerste indruk? Ik help jullie graag met het ontwerpen van een mooie, persoonlijke en unieke trouwstationery pakket. Geef je gasten alvast een voorproefje van wat ze te wachten staan!

Iedereen heeft een verhaal en ik wil juist jullie verhaal op een subtiele manier verbeelden. Laat je uitnodiging opvallen! Maak er op de dag zelf ook een feestje van met o.a. naamkaartjes, menu’s, programmaboekjes etc. Geen vraag is te gek. Hoe kan ik jullie helpen met jullie wens? Contact maken met mensen doe ik graag dus mail, bel, postduif of schrijf me. Dan gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

trouwstationery

Bekijk de shop >

Naast ontwerpen op papier, creëer ik ook graag mooie laser gesneden designs voor events + bruiloften. Maak van je feest een event om nooit te vergeten! Bekijk de shop voor alle items. Of heb je zelf een tof idee? Leuk! Mail mij dan gerust zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

studio lona shop

Het eindresultaat past perfect bij mijn merk. Nu spreek ik precies de juiste klanten aan.

-Arlette (Proud Mary Weddings)

@studiolona

Algemene voorwaarden
Copyright © 2021