menu

Leanne & Wouter

Simpel maar toch ook chic en met de woeste zee als inspiratiebron.. dit waren de termen waarmee ik aan de slag ging voor een mooi ontwerp voor Leanne & Wouter. De uitnodiging werd uiteindelijk heel minimalistisch in een klassiek wit met kopere details. De extra stationery items (RSVP, menukaart, tafelnummers etc.) in een mooie donkere zeeblauw. Alle uitingen zijn een combinatie van handgeschreven namen in een grafisch en minimalistische layout. 

Naast papieren stationery items mocht ik ook andere items ontwerpen. Een persoonlijke caketopper in hetzelfde lettertype als de kaart en voor alle gasten een prachtige shiny schelp met hierin hun naam handgeschreven. Hoe leuk om je gasten zo te verrassen! 


Dit zegt het bruidspaar:

"Via onze weddingplanner Proud-Mary kwamen wij bij Studio Lona terecht. Een perfecte match, want het resultaat is prachtig geworden. De uitnodigingen voor onze bruiloft werden tot in de puntjes verfijnd tot hoe wij het in gedachten hadden. Op onze bruiloft waren verschillende items van Ilona’s hand, allemaal perfect passend in het totaalplaatje van onze dag. Heel blij dat we voor Studio Lona gekozen hebben!"

@studiolona

Algemene voorwaarden
Copyright © 2021