scholen met succes

Social media

Website ontwerp

Logo ontwerp

Branding

dunner lettertype om een mooi contrast te creëren. De checkmark uit het logo is ook als stijlelement op meerdere plaatsen terug te vinden.

De website van Scholen met succes is ontworpen met behulp van een bestaande template, waarbij we de nieuwe huisstijl hebben geïntegreerd om het geheel een eigen look & feel te geven.

Met deze rebranding is de visie van Scholen met succes nog beter tot zijn recht gekomen en we hopen dat het bedrijf hiermee nog meer scholen kan helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van hun onderwijs.

Als onderwijskundig adviesbureau is Scholen met succes gericht op het verbeteren van de kwaliteit van scholen en onderwijs. Met veel plezier hebben we gewerkt aan de rebranding van Scholen met succes om deze visie beter naar voren te laten komen in de huisstijl.

Om te beginnen hebben we een nieuw logo ontworpen. Het vorige logo maakte gebruik van een checkmark als beeldmerk, wat we subtiel hebben terug laten komen in de hoek van het nieuwe logo. We hebben gekozen voor ronde vormen om het logo een vriendelijke uitstraling te geven en de zachte donkere kleuren geven het geheel een professionele, maar toegankelijke uitstraling.

De ronde vorm uit het logo is op verschillende manieren toegepast als fotografiekader en de typografie is een mix van een dikker en 

Woorden van de klant

“Fijne samenwerking en een mooi resultaat! We vonden het belangrijk om herkenbaar te blijven. Daarom is het oranje ‘vinkje’ van Scholen met Succes behouden. Verder is de look-en-feel iets professioneler geworden, zonder het te zakelijk te maken. Dat sluit goed aan bij hoe we als Scholen met Succes willen zijn. Professioneel en toegankelijk. Heel blij met Ilona en hoe creatief en flexibel ze is.”

Kim Schut

Scholen met succes

Bekijk ook

Bekijk ook

Bekijk ook

Bekijk ook

Bekijk ook

Ja zeker!

Lijkt het je leuk om
vrijblijvend kennis te maken?