menu

Branding // Werkwijze

Nieuwsgierig naar hoe onze werkwijze eruit ziet? Wij geloven in samen creëren en samen tot het beste eindresultaat te komen. In deze blogpost neem ik je mee in het branding proces.

1 // Voor we aan de slag gaan met het design proces wordt er eerst een kennismakingsgesprek ingepland. Voorafgaand van het gesprek ontvang je van ons een vragenlijst om in te vullen. We want to know it all! Via deze vragenlijst kan je ons meer vertellen over je onderneming en inspiratie delen zodat we een goed beeld krijgen van je wensen. Bij het videogesprek zelf zullen we elkaar nog wat beter leren kennen en kunnen we alle ideeën doorspreken. Op basis van onze planning zullen we je branding project inplannen. Hierbij wordt natuurlijk ook rekening gehouden met een eventuele deadline.

2 // Het is tijd om mooie dingen te creëren! Op basis van alle informatie en inspiratie gaan we aan de slag met ontwerpen. Je ontvangt van ons binnen 1 a 2 weken de eerste concepten al! In deze presentatie nemen we je mee in al onze stappen, ideeën en designkeuzes.

3 // Na het versturen van de concepten zijn we natuurlijk erg benieuwd wat je ervan vind! Heb je feedback, wil je graag een aanpassing doorvoeren of juist een combinatie maken van de verschillende concepten? Laat het ons allemaal weten. Samen zetten we een merk neer wat volledig bij jou en je doelgroep aansluit.

4 // Nadat we alle feedback hebben ontvangen gaan we weer aan de slag met de volgende ronde. Hierin zullen we alle feedback en keuzes doorvoeren en omzetten in een totaalconcept. Wanneer je deze van ons ontvangt is er nog ruimte voor een laatste feedback ronde en aanpassingen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.

5 // Zodra alles af is ontvang je van ons alle tools en bestanden. Je bent nu klaar om je nieuwe huisstijl te presenteren aan de buitenwereld!

@studiolona

Algemene voorwaarden
Copyright © 2021