menu

Styled Shoot Preview // The moody romantic

Een winterse regenachtige dag en warm licht dat door een Rotterdamse raam naar binnen schijnt. Elk liefdesverhaal is anders en dit verhaal wordt op een eerlijke, mooie en artistieke manier verteld. Een moody styled shoot op een winterse dag in het hartje van Rotterdam. Wat wil je nog meer?

Verliefd op het kleurenpallet en moodboard zei ik ‘ja’ om mee te werken aan deze winterse moody styled shoot. Het doel was om niet iets zoets, maar juist iets eigen en stoer neer te zetten. De look van de bruid is sexy en romantisch en de volledige stijl van het koppel voelt persoonlijk en uniek aan. Met prachtige bloemen en koper accessoire heb ik misschien wel mijn favoriete winterse kleuren pallet gevonden.

De stationery heb ik in een mooie donkere tint blauw, klassiek wit en met warme tinten oker geel ontworpen. Een kleurenpallet wat niet traditioneel is, maar juist edgy en modern. Met stoere handgeschreven namen in een grafisch en minimalistische layout. Naar mijn mening een winnende combinatie.

In deze blog (helaas) nog maar 3 beelden wat ik als preview mag delen. Hopelijk snel meer! Houdt de blog + portfolio pagina in de gaten!

TEAM SHOOT //
Organisatie: Your Weddingplanner
Organisatie & Taart: Bakverhalen
Fotografie: Ilona Veldhoven Fotografie
Locatie: Stroom Rotterdam
MUAH: Nouk Design
Weddingdress + Suit: Honeymoon shop
Signature drinks: Bar Blog
Sieraden: Atelier Camp & Co.
Bloemen: De Bloemenkeuken
Styling: By Dorine
Videografie: Nouks Visuals
Stationery: Studio Lona

@studiolona

Algemene voorwaarden
Copyright © 2021