menu

Wedding // Duurzaam trouwen

Een bruiloft is een van de belangrijkste en mooiste gebeurtenissen in je leven, maar helaas niet altijd de meest duurzame beslissing. Bedenk maar eens hoeveel voedsel er wordt weggegooid, bloemen in de container etc. The Pop Up Wedding Company heeft hier een oplossing voor bedacht: een pop up wedding.

Bij een Pop Up wedding maken meerdere bruidsparen op dezelfde dag, maar op verschillende tijden, gebruik van de trouwlocatie, fotograaf, ambtenaar en styling. Waar je bij een traditionele bruiloft alleen opdraait voor deze kosten wordt dat nu een bedrag dat je deelt met de anderen! Daarom blijft er nog maar een fractie van de prijs over!

Doordat er meerdere bruiloften verdeeld worden over een dag, en daarbij dus alle leveranciers maar één keer hoeven te komen, vermijdt je een hoop onnodige belasting voor het milieu. Er hoeft minder gereden te worden, je hergebruikt materialen op de dag zelf en er kan scherper worden ingekocht.

Zelf had ik nog niet eerder van deze oplossing gehoord tot ik ging samenwerken met The Pop Up Wedding Company, en ik ben fan van het idee! Ben je zelf ook nieuwsgierig geworden of wil je zo’n dag boeken? Kijk dan op hun website: The Pop Up Wedding Company

 

De fotografie uit deze blog is afkomstig uit de Vintage Pop up wedding styled shoot wat ik samen met The Pop Up Company mocht doen en met nog zoooveel meer getalenteerde mensen:

TEAM SHOOT //
Planning & styling: The Pop Up Wedding Company
Fotograaf: Wickie Fotografie
Locatie: MAF Haarlem
Bloemen: De Bloemenkeuken
MUAH: Esther van ‘t Zelfde
Taart: Cake Works
Sieraden: Mrs Smith Jewelry
Trouwpak: Roka
Trouwjurk: Japon Vintage Trouwjurken
Videografie: Amari Films
Stationery: Studio Lona

@studiolona

Algemene voorwaarden
Copyright © 2021